Doneren

Wilt u het werk van KingdomIT ondersteunen met een gift?
Onder contact staat onze bankrekening nummer. U kunt hier uw gift naar overmaken.

Eenmalige donaties

Maandelijkse of periodieke steun

Tip: Periodieke giften aan KingdomIT zijn vaak aftrekbaar van uw inkomstenbelasting als u periodiek het zelfde bedrag per jaar voor een periode van 5 jaar aan ons overmaakt. De periodieke gift moeten we dan wel vastleggen in een overeenkomst. U mag zelf bepalen of u dat jaarlijkse bedrag opsplitst in meerdere bedragen. Zie voor alle voorwaarden en informatie de Belastingdienst website. Wilt u dit? Dan kunt u dit formulier gebruiken om uw periodieke gift vast te leggen. Stuurt het formulier naar ons op. Wij nemen dan contact met u op.

Natuurlijk kunt u ook altijd een “gewone” gift overmaken zonder een overeenkomst en vaste periode, deze giften zijn ook aftrekbaar van de inkomstenbelasting met andere voorwaarden.

Enkele voorbeelden waarin we graag maandelijkse of periodieke steun voor willen vragen:

  • KingdomIT Box (zie ook ons sponsor programma)
  • Remote trainings
  • ICCM-Africa (zodat we meer scholarships kunnen vertrekken aan deelnemers)
  • Algemeen

Hardware Donatie

Heb je hardware dat je weg wilt geven voor ons werk in onder andere Afrika? Bijvoorbeeld een Laptop, Telefoon of server? Laat het dan ons weten via ons formulier (zie hier onder), dan nemen wij contact met je op om je donatie te beoordelen of het gebruikt kan worden voor ons zendingswerk. Telefoons, laptops en tables zijn erg bruikbaar en maakt een groot verschil!