Wat wij doen

Elk individu ondersteunen met IT kennis en of middelen om het Evangelie uit te dragen zoals beschreven staat in Mattheus 28:19. Dit doen wij door uit te reiken naar Christelijke organisaties, zoals stichtingen, kerken en scholen wereldwijd en hen te ondersteunen met informatietechnologie en trainingen.

Ondersteunen

We ondersteunen Christelijke organisaties, zoals stichtingen, kerken en scholen wereldwijd met IT oplossingen om hun doel beter te kunnen bereiken.

KingdomIT Box

Om overal toegang te hebben tot het Evangelie heeft KingdomIT een KingdomIT Box ontwikkeld. Een kleine computer ter grootte van een creditkaart die op een batterij met een zonnepaneel functioneert. De KingdomIT Box kan overal functioneren en is niet afhankelijk van netstroom of internet.

ICCM-Africa

The International Conference on Computing and Mission (ICCM) is an annual informal (NO ties allowed 😉 ) gathering of women and men who have a common interest in computers and mission. We share a vision of cooperation for effective use of technology, bringing the Gospel to every nation.

Hardware Donatie

IT Support

Set-up Computerlabs

Trainen

Het verzorgen van trainingen aan Christelijke organisaties, zoals stichtingen, kerken en scholen wereldwijd om hen sterker te maken in de mogelijkheden van IT. Wij geven twee soorten trainingen: Bewustwordingstrainingen en Kennisstrainingen. In Bewustwordingstrainingen worden mensen geholpen zicht te krijgen op lokale, logistieke, en morele uitdagingen. In Kennistrainingen worden mensen geholpen met uitdagingen op het gebied van computerbeheer, softwaregebruik, sociale media en aanverwante technische oplossingen.

Onze Folder