KingdomIT Lab

Welkom in het KingdomIT Lab! Hier testen en bouwen wij nieuwe tools voor het missieveld.
Graag laten we je meekijken in het lab, dit zijn onze “labproducten”. Gaat zij ooit het missieveld zien?

Raspberry PI (groen) of ODROID (rood) ?

Momenteel is er een chipschaarste wereldwijd, die directe gevolgen heeft voor de levering van de Raspberry PI’s. Wij gebruiken de Raspberry PI’s als basis van onze KingdomIT Boxen. Hierdoor zijn we geneigd om verder te kijken naar alternatieven.

In ons lab de ODROID-C4, wat kan dit bordje? Is het een alternatief? Of kunnen we er misschien andere mooie dingen mee doen? Testen, lezen, bekijken, uitproberen, spelen en bouwen zijn de activiteiten in het lab.

We onderzoeken het in ons lab!

KingdomIT Box Router ?

De huidige KingdomIT Box kan “maar” 10 wifi verbindingen aan. Dat is best jammer als je een grote groep wilt bedienen. Wifi routers zijn hier veel beter in. Daarom onderzoeken we de Wifi Routers. Kunnen we deze flashen en het programmeren met onze KingdomIT Box software? Wat zijn hierin de mogelijkheden? Enige nadeel… het heeft stroom nodig, iets wat niet overal aanwezig is. We gaan het proberen in ons lab!

KingdomIT Box Screen ?

Hier zie je een KingdomIT Box met een LCD Touch Screen. Wat kunnen we hiermee doen? Niet iedereen heeft een smartphone, hoe kun je dan toch laten zien wat er op de Box staat? Misschien met behulp van een scherm. Wij testen: het scherm, de mogelijkheden, mogelijkheden met dit scherm en onze batterij en het gebruiksgemak. Het onderzoek loopt!

KingdomIT Box Online ?

Dit apparaat is tevens een modem (4G), Router en fileserver in 1. Wat zijn hierin de mogelijkheden? Kunnen we misschien met dit apparaat de Boxen op afstand uitlezen / inspoelen. Dit apparaat heeft ook een eigen accu, hoe sterk is deze? Hoe lang kun je dit apparaat in “bedrijf” gebruiken? We zoeken het uit in ons lab!

Helpt u mee?

Met uw steun kunnen we nog meer zaken testen in ons Lab! Helpt u daarom mee met een gift?
Maak uw gift eenvouwdig over naar NL71 RABO 0303 1649 05 t.n.v. Stichting KingdomIT o.v.v. KingdomIT Lab