Meegaan

Een mission trip is een reis die je nooit zult vergeten. Een reis die je niet alleen voor jezelf maakt maar ook voor anderen. KingdomIT is bezig met het opzetten van ‘Short Mission Trips’. Met deze Short-Mission-Trips willen we IT inzetten in het Koninkrijk van God waar nodig. Wij hebben contacten met diverse organisaties die bekend zijn met het begrip ‘mission trip’. Door samenwerking is het mogelijk om ook onze IT talenten in te zetten voor Gods Koninkrijk.

Wat is een mission trip?
Een mission trip is geen rustig, relaxte vakantie… Een mission trip is een reis naar een land waar je iets missionairs gaat doen. Bijvoorbeeld een schooltje bouwen,  onderwijzen etc. of zoals KingdomIT ter plekke helpen met de IT. Door te onderwijzen, te helpen en te bouwen kun je behoorlijke impact maken. Daarnaast verblijf je bij de lokale bevolking waardoor je een nog beter beeld krijgt van de cultuur en het land. Je bouwt niet alleen maar IT omgeving maar je bouwt aan eeuwige vriendschappen en het mooie van IT. Je kunt ze achteraf ze nog steeds op afstand ondersteunen. Naast je werkzaamheden heb je genoeg gelegenheid om het land te verkennen want dat hoort ook bij een mission trip: Genieten!

Via deze site zullen we je op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de mission trips. Als je graag op de hoogte wilt blijven omdat je geinteresseert bent geworden in deze mission trips dan kan je hieronder je gegevens achterlaten. Zodra we dan weer een trip organiseren dan nodigen we je uit.