Meedoen

Ons doel is om wereldwijd met informatietechnologie de levensomstandigheden van mensen te verbeteren en het Evangelie uit te dragen. Hieronder leest u de mogelijkheden hoe u Stichting KingdomIT kunt steunen om dit mooie werk te doen.

 • Presentaties
  Wij zijn nog een jonge organisatie en willen graag groeien. Daarvoor is naamsbekendheid belangrijk. U kunt ons steunen door af en toe onze naam te laten vallen bij gesprekken. U kunt ons ook laten uitnodigen voor een presentatie.
 • Sponsoring
  Financieel steunen wordt erg gewaardeerd. Met uw geld kunnen wij projecten verzorgen en mogelijkheden creëren die de doelstelling ten goede komt. Neem contact met ons op om te vragen hoe u het beste kunt sponsoren. Periodiek of eenmalig, een algemene gift of een specifiek gift voor een project. Wij geven graag antwoord op al uw vragen.
 • Donaties van hardware
  Vele bedrijven schrijven hun computerapparatuur in 3 tot 5 jaar af, terwijl deze computerapparatuur vaak nog prima in staat is om te functioneren. Zeker in bij gebruik van met open-source software. Vele stichtingen in binnen- .en buitenland zullen blij zijn met deze apparatuur. Heeft u nog computerapparatuur staan? Neem dan contact met ons op.
 • Partnerschap
  Door samen te werken met partners kunnen wij een breed netwerk vormen om zo het zendingsveld te bedienen. Wilt u gratis of tegen een kleine vergoeding samenwerken met KingdomIT? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u als organisatie bepaalde dingen schenken, bijvoorbeeld een serverruimte, geld, uw diensten, etc.
 • Hackathon
  De KingdomIT Hackathon is een bijeenkomst van enthousiastelingen, doorzetters en doeners die gezamenlijk aan een openstaan zaken te werken. Het doel is, meestal in een avond of middag, een aantal openstaande taken aan te werken of zelfs af te ronden, daarnaast zal er ruimte zijn voor ontmoeting, gebed, eten en brainstromen. Lees meer

Onze Partners

Om christelijke organisaties, zoals stichtingen, kerken en scholen beter te ondersteunen werken we met geselecteerde partners. Deze partners dragen een warm hart toe aan het werk van Stichting KingdomIT. Dit kan zijn door kortingen of gesponsorde dienstverlening.

Proxmox Server Solutions GmbH, Wenen, Oostenrijk – www.proxmox.com
Voor onze virtuele omgeving werken we samen met Proxmox Server Solutions GmbH. Zij ondersteunen onze visie en missie en voorzien ons van een gesponsorde softwarelicentie.

Mollie, Amsterdam, Nederland – www.mollie.com
Voor betaalverkeer, zoals donaties of betalingen werken we samen met Mollie. Zij steunen ANBI’s door een gereduceerd tarief voor dienstverlening.

OpenVPN Technologies, Pleasanton, CA, Verenigde Staten – www.openvpn.net
Om een veilige verbinding aan te bieden aan zendingsorganisaties werken we samen met OpenVPN Technologies. Zij steunen onze visie en misse en voorzien ons met gesponsorde licenties.